Baranes per escales ¡Descobreix el que fem!

Confia en Frederic Simó per fer una barana única

Són molts els tipus de baranes per escales que podem trobar al mercat, encara que totes, tenen en comú que han de ser segures. En quant a estètica totes poden ser diferents, doncs les baranes decoren l’element on estan situades.

Existeixen i fem dissenys de tot tipus: rectes, caragol, a trams i amb qualsevol acabat. Fem escales sòbries, senyorials, elegants, tradicionals, modernes… les possibilitats són infinites… De fet, dissenyem la teva pròpia barana segons les teves necessitats i els teus gustos.

Les escales de ferro forjat per a interior de disseny donen un toc especial i únic a l’espai, són baranes úniques elaborades per a tú…

També creem baranes de serralleria, baranes més minimalistes que no recarreguen l’ambient i a la vegada donen un toc modern a l’espai que han d’ocupar.

Quan treballem cadascuna de les parts de l’escala les cuidem fins al mínim detall. Tant l’arrencada de l’escala amb la seva pilastra, barrot, pom i esglaó d’arrencada com totes les següents parts de la barana com són els esglaons, barrots, passamà…

Confia en Frederic Simó, ja que la professionalitat i passió que transmet treballant el ferro donen com a resultat obres que expressen caràcter i les fa resultar úniques.

Baranes de forja

Aquí teniu l’exemple d’una escala oberta feta en forja i amb passamans de fusta on s’ha cuidat al mínim detall. Com veiueu l’arrencada de l’escala és preciosa.

Barandilla de forja

En les següents imatges tenim diferents detalls de baranes o baranes fetes en forja i cuidant els detalls que la fan única.

baranagranota

Baranes de serrallería

En canvi les imatges següents són totalment diferents a les anteriors. Aquestes són de serralleria, amb sirgues i amb passamans de fusta o de ferro i amb diferents suports dels esglaons segons necessitat o gust. 

escalasirga

Contacte

Com heu pogut observar en l’article toquem tot tipus de baranes, a què esperes per demanar la teva barana personalitzada? Contacta.

I si encara vols veure algun treball més dels que l’artesà Frederic Simó ha elaborat doneu-vos un passeig per la secció de baranes de la web o si voleu anar més ràpid aquí podeu veure els diferents tipus de baranes.