Serralleria – Rehabilitació de façana

Avui us presentem una rehabilitació de façana. Una de les feines de serralleria de les que fem al taller conjuntament amb l’arquitecte de l’obra.

cerrajeria - rehabilitacio de façana

Objectiu:

L’objectiu era el revestiment de xapa d’una casa acabada de construir. Vam forrar la façana sencera, incloses la porta basculant del parquing, la porta d’accés a l’habitatge i les portes dels serveis (gas, aigua…)

Material utilitzat:

  • Xapa llisa i decapada.
  • Imprimació especial de dos components
  • Pintura o pintures
  • Tub d’acer galvanitzat
  • Fixacions de l’esquelet d’acer inoxidable
  • Nivell làser

Procès:

La xapa ens arriba decapada i neta i aleshores vam haver-li d’aplicar una imprimació per totes bandes per a protegir-la contra l’oxidació.

La part més important i a la vegada laboriosa d’efectuar és l’esquelet metàl·lic, doncs tot ha d’anar al mil·límetre. Podeu fixar-vos que les tirades de xapa són molt llargues i per això s’ha de ser molt curós. L’esquelet metàl·lic es situa per darrere de la xapa i el vam fixar a la façana amb les fixacions d’acer inoxidable. Una vegada fixat l’esquelet ens queda un espai buit entre la xapa i la façana per afavorir la ventilació i deixar espai per als moviments de dilatació i contracció de la xapa i així evitarem roptures o malformacions de la xapa.

En el muntatge de l’esquelet metàl·lic hem utilitzat el nivell làser per muntar-lo tal i com l’arquitecte ha fet els càlculs.

Per finalitzar l’obra, es va procedir a pintar la xapa dels colors demanats pel client.

Esperem que us agradi i ja sabeu… Si voleu fer un canvi d’aires al vostre habitatge no dubteu en contactar.